CHAMBRES d’HÔTES – bed & breakfast– kamers  2-persoons

Op ‘La Perle du Lot’ hebben wij twee Chambres d’Hôtes (B&B / kamers) voor u, beide voor 2 personen. Deze chambres d’hôtes zijn voorzien van een boxspringbed (2.00 lang) en hebben ieder een mooi privé-sanitair, TV met Nederlandse kanalen en een zitje. Ook zijn de chambres d’hôtes voorzien van een waterkoker met de benodigde spullen voor het maken van koffie en thee. Verder heeft u een koelkast en magnetron tot uw beschikking.

WiFi, toegang tot het zwembad, spa/jaccuzzi en sauna zijn bij de prijs inbegrepen.

Via de openslaande deuren komt u op uw privéterras (met terrasmeubilair) waar u een schitterend vrij uitzicht heeft over de vallei en ‘ons’ dorp Castelnau-Montratier.

U vindt ons in zuid Frankrijk, in het zuiden van departement de Lot, 15 minuten van de N820 en 20 minuten van de A20, nabij Cahors.

 

PRIJS Chambres d’hôtes

Van zaterdag 30 juni tot zaterdag 1 september 2018

De prijs voor een chambres d’hôtes is 85€ per nacht voor 2 personen. Dit is inclusief het ontbijt. Bij een verblijf vanaf 3 nachten betaalt u 75€ per nacht. En bij een verblijf van een week wordt dat 500€ voor de hele week.

Van 31 maart tot 30 juni 2018 & Van 1 september tot 1 november 2018

De prijs voor een chambres d’hôtes is 75€ per nacht voor 2 personen. Dit is inclusief het ontbijt. Bij een verblijf vanaf 3 nachten betaalt u 70€ per nacht. En bij een verblijf van een week wordt dat 450€ voor de hele week.

n