GÎTE – VAKANTIEHUIS  2-persoons

 

Op La Perle du Lot hebben wij voor u een luxe gîte – vakantiehuis voor 2 personen. Deze heeft een totale oppervlakte van 40m². Verdeeld in een slaapkamer (2 electrische verstelbare bedden van 80x200m met éénpersoons dekbedden die opgemaakt zijn als u aankomt) met badkamer en een apart toilet. Een mooie salon met open keuken. De salon heeft aan 2 kanten schuifpuien die beiden uitkomen op het terras van 60m². Dit grote privéterras ligt aan 2 kanten om het appartement heen, waardoor u de hele dag zon en schaduw heeft. Vanaf uw terras heeft u direct toegang tot het zwembad.

 

Toegang tot de sauna en spa is inbegrepen bij de huur van uw luxe gîte – vakantiehuis. Dus wellness alom.

In de gîte – vakantiehuis is ook een tv, aangesloten op Canal Digitaal met alle Nederlandse zenders en ook is er gratis Wifi aanwezig.

 

Deze gite – vakantiehuis is ook zeer geschikt voor ouders met een baby. Alles is aanwezig; een campingbedje, kinderstoel, babybadje, aankleedkussen. U hoeft dit allemaal niet mee te slepen.

 

PRIJS   GÎTE – VAKANTIEHUIS 2-persoons

U betaalt 645€ per week voor deze gîte – vakantiehuis van 29 juni tot 31 augustus 2019 en daarbuiten 495€.

Inbegrepen in de prijs is: 2x beddengoed, 2x een handdoekenset (niet de badlakens voor het zwembad) en een keukendoekenset.

Niet bij de prijs inbegrepen is de (verplichte) eindschoonmaak van 50€.