Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.227.233.78 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Ton en gerda van der hout Ton en gerda van der hout uit Hoofddorp schreef op juli 8, 2018:
Ton en ik hebben genoten van de 5pers. gite. Super compleet, wat een heerlijke plek, mooi zwembad. Rob en Henny zijn aardige mensen. De omgeving is prachtig, mooie plekjes om te ontdekken, prachtige natuur. Leuke stadjes, gezellige markten. Wij hebben het 14 dagen super naar onze zin gehad in dit super de luxe gite. We hebben een top vakantie gehad. Er was 1 nadeel, de 14 dagen gingen te snel om! Groet gerda en au bientot.
chantal chantal uit Moerbeke-Waas schreef op juni 27, 2018:
Hey Henny, Hey Rob, Voor de vierde keer!!! gepasseerd bij jullie...dan is het ok he! Het was weer zalig. Al onze gekende adresjes opnieuw bezocht, genoten van Rob zijn kookkunsten (voortreffelijk!!!!!) en van zo gauw ik kan, leg ik weer vast voor volgend jaar. Dikke knuffels.
Riet en Rein Postema Riet en Rein Postema uit Vught schreef op juni 22, 2017:
Wij waren in de Parel van de Lot van 3 t/m 11 juni 2017. Het was er weer geweldig gezellig en het eten was er voortreffelijk. Ook de gastvrijheid was van een hoog gehalte. Wij hebben met Rob en Henny een tweetal uitstapjes gemaakt, die ons nog lang zullen heugen omdat ze zo schitterend waren en ook bijzonder gezellig. Wat een mooie omgeving, een aanbeveling waard. Riet en Rein Postema
Aaf en Arjen Aaf en Arjen uit Diemen schreef op juni 22, 2017:
Bonjour Henny en Rob! Het was wederom fantastisch bij jullie. Dit jaar hadden we de grote gite gehuurd voor de week van 10 juni, omdat we met z'n 4-en waren. Wat een ruimte in de gite, veel licht en een prachtig uitzicht over de omgeving en het dorp Castelnau Montratier op de tegenoverliggende berg. De gite is ruim, licht en heerlijk koel met de airco. Buiten was het 33 graden, dus heerlijk om ook even te kunnen afkoelen, als we niet in het zwembad lagen. Het overdekte terras dat bij de gite hoort ligt in de schaduw de hele dag, dus daar ontbijten en avondeten. En natuurlijk table d'hote gedaan, want de kookkunsten van Rob zijn niet te evenaren, en het is zo gezellig met andere gasten aan tafel en hun verhalen van die dag te horen. Een restaurantje wat verder weg kan ook natuurlijk, maar dit is veel leuker. En na het eten hoef je niet meer te rijden, dus je kunt ook genieten van de heerlijke wijnen die geschonken worden. Avonds sterren kijken bij het zwembad en de uilen en vleermuizen zien overvliegen. Zeer geslaagde vakantie dus! En wij komen zeker volgend jaar weer terug. Dus au revoir en merci beaucoup voor alle gastvrijheid. Aaf en Arjen, Sophie en Enrique.
Jeanne ! Jeanne ! schreef op mei 31, 2017:
Wij hebben genoten van deze b&b , de gastvrijheid, al het geen waar we gebruik van konden maken en de gezelligheid. Wij willen zeker weer terug komen. Groet Casper & Jeanne !
Henny Engels Henny Engels uit Castelnau-Montratier schreef op maart 20, 2017:
Lieve gasten, Een nieuw seizoen breekt weldra aan. Wij hopen weer vele mensen een fijne en zonnige vakantie te kunnen bezorgen. Wij stellen het zeer op prijs als u uw bevindingen met ons en andere gasten zou willen delen hier in het gastenboek.
ELIANE, AUDREY & Lucie ELIANE, AUDREY & Lucie schreef op september 19, 2016:
ELIANE, AUDREY & Lucie, chambre augustus 2016 Nous avons passés un séjour très très agréable! Nous avons été merveilleusement bien accueillies, bien conseillées. Le cadre est splendide, tout est magnifique! Ma puce, sans gluten, a pu se régaler! La dinde à la sauge me laisse un souvenir fabuleux! Nous reviendrons avec grand plaisir! Mille merci, Eliane et Audrey +++ Génial, le poulet et les pommes de terre était delicieuses. Pour une fois que je pouvais manger sans gluten! Les cracottes aux céréales était délicieuses. Et aussi le salami, l’oeuf, le fromage, le jus de fruits, le melon! Tout était bon! La Piscine nous rafraichissait, le trampolione était trop cool et le jacuzzi trop bien. Le paysage était géniale. Merci Lucie