A20 Castelnau-Montratier
N820 Castelnau-Montratier

 

 

 

 

 

 

ROUTEBESCHRIJVING naar Castelnau Montratier

via de A20 (tussen cahors en montauban)

 

Wij wonen op 1050 km afstand van Utrecht in de regio Midi-Pyrénées / Occitanie. In het zuiden van departement de Lot, tussen Cahors en Montauban.

 

ROUTEBESCHRIJVING

Parijs – Orléans – Vierzon – Châteauroux – Limoges – Brive-la-Gaillarde – Souillac – Cahors.

Routebeschrijving Castelnau-Montratier

De A20 blijft u volgen tot na Cahors en u neemt afslag nr. 58. Na 2 km bij de rotonde linksaf de N820 op richting Montauban. Na wederom 2 km moet u rechtsaf de D19 op richting Castelnau-Montratier. In Castelnau-Montratier bij de (kleine) rotonde de 3e afslag nemen, naar het stoplicht toe. Na de stoplichten passeert U dan Place Gambetta (aan uw rechterkant) en de kerk (aan uw linkerkant). Na de kerk een flinke bocht naar links, daarna volgt een flinke bocht naar rechts. Hier moet u rechts aanhouden, de D659 richting Vazerac / Molières. Na ong. 2 km bij wat afvalcontainers een scherpe bocht naar links nemen (net voor een pisciculture) de D26 op richting Flaugnac. Dan neemt u het eerste weggetje naar rechts, dat is circa na 500 meter. U gaat een bruggetje over en u ziet aan uw linkerkant ‘La Perle du Lot’ liggen. Bienvenue!

 

 

TIP

Met GPS

Mocht uw GPS ‘Bardouquet’ niet aangeven, dan kunt u ook ‘Cayrac’ intikken. Dat is het adres van de buren en dan komt u ook vanzelf langs Bardouquet. Dus als adres; Bardouquet in Castelnau-Montratier ingeven of Cayrac in CastelnauMontratier. Wij wonen buiten het dorp, dan zijn er geen straatnamen meer, maar krijgen de huizen een naam i.p.v. een adres.