OP VAKANTIE MET UW BABY in het buitenland (FRANKRIJK)

 

Met baby’s, zeker tot 12 maanden, is reizen niet zo’n probleem. Ze gaan gewoon lekker slapen.

Met een kinderwagen, draagdoek of babydrager is het bezoeken van de omgeving en het maken van wandelingen goed te doen. Verder slapen ze over het algemeen overal; in de buggy, op het strand of in een restaurant. En mensen zijn extra aardig tegen je als je een baby bij je hebt.

Bij de juiste bestemming (in Zuid Frankrijk bij La Perle du Lot dus!) krijg je de rust en ontspanning die je als jonge ouders nodig hebt. En dat blijft dan een mooie herinnering.

Op vakantie met je baby

Een baby kost nog weinig en bij ons betaalt u niks extra’s bij een verblijf in één van de vakantiewoningen: een babypakket staat gratis voor u klaar.

Wat eten betreft, borstvoeding is natuurlijk helemaal handig en anders neem je zelf poedermelk mee. Zijn ze al aan vast eten toe, dan zijn hier vele verse (bio)producten te verkrijgen. Het is hier een gebied van veel fruit. En natuurlijk hebben ze hier ook potjes in de winkels.

Als uw baby heerlijk ligt te slapen in uw vakantiehuis (B&B kan ook), kunt u samen profiteren van de sauna, jacuzzi en het zwembad. Of u komt een keertje lekker dineren op ons terras.

En met alle plezier willen wij ook een keertje op uw baby passen.

 

Een groot voordeel is nog dat u met een baby niet vast zit aan een vakantie in het hoogseizoen. De prijzen in het voor- en naseizoen zijn aantrekkelijker en het leven is nog rustiger. Doe uw voordeel hiermee. Álle onderstaande voorzieningen zijn in de prijs inbegrepen.

 

BABYPAKKET

* Campingbedje

* Babybadje op standaard

* Kinderstoel

* Aankleedkussen

* Potje

* Speelkleed

* Babyzwembadje

 

eigen ervaringen uit de oude doos

Babypakket
Babypakket
Op vakantie met baby in voor- en naseizoen
Op vakantie met baby, babypakket