GÎTE – VAKANTIEHUIS  5-persoons

Ik zal u even rondleiden:

Te beginnen bij het grote overdekt terras (van hieruit heeft u gelijk toegang tot het zwembad) Vanaf het terras, gaat u de gîte binnen. In de hal is de toegang naar de badkamer/wc.

Met 4 treden komt u in een gezellige ruimte (50m²) met een eetgedeelte, salon met fijne bank en luie stoelen en een goed compleet uitgeruste keuken. Aan 2 kanten heeft u veel ramen, waardoor u een mooi uitzicht heeft over de vallei en naar ‘ons’ dorp Castelnau-Montratier toe.

Het volgende gedeelte ligt weer een meter hoger. Met een kleine trap bereikt u de mezanine voorzien van 4 luie stoelen. Heerlijk om bv weg te kruipen met een goed boek.

Hier zijn ook de 3 slaapkamers. Twee slaapkamers met een 2-persoons boxspring van 1.40×2.00m, de derde slaapkamer is voor 1-persoon met een bed van 0.90×2.00m. Alle bedden zijn voorzien van éénpersoonsdekbedden en zijn opgemaakt als u aankomt.

Met veel zorg en smaak hebben we deze gite voor u gemaakt en ingericht. We hopen dan ook dat u zich hier thuis gaat voelen. De gîte is voorzien van een tv aangesloten op Canal Digitaal met alle Nederlandse zenders. Ook beschikt u over airco en WiFi in uw huis.

Toegang tot de sauna en spa is inbegrepen bij de huur van uw luxe vakantiehuis. Ook hier dus wellness alom.

PRIJS

U betaalt 845€ per week voor deze gîte van 29 juni tot 31 augustus 2019 en daarbuiten 645€.

Inbegrepen in de prijs is: beddengoed, per persoon een handdoekenset (niet de badlakens voor het zwembad) en een keukendoekenset. Niet bij de prijs inbegrepen is de (verplichte) eindschoonmaak van 75€.