Rocher des Aigles   www.rocherdesaigles.com

In het centrum leven ongeveer honderd zeldzame roofvogels. Om hun rust te verzekeren is het kijkgedeelte beperkt. Dagelijks zijn er demonstraties met onder meer valken, adelaars en gieren.

 

 

 

Fôret des Singes   www.la-foret-des-singes.com

Bezoek het Forêt des Singes, een park van 20 hectare bos waar één apensoort in vrijheid leeft : de Magots (of Berberaap, de enige apensoort die in Europa in het wild leeft). U kunt ze ontdekken in de bocht van een weg, aan de voet van de bomen of in het gebladerte, terwijl u in uw eigen tempo aangenaam wandelt in een aantrekkelijke ongewone omgeving.

Deze formule staat direct contact met de apen toe : de Magots aarzelen niet om dichterbij te komen om spontaan de popcorn uit uw hand te eten, wat verstrekt wordt bij de ingang.

 

 

Préhistorie   WWW.PREHISTOdino.com

Het grootste park over de prehistorie van Europa in Lacave. Uw reis begint 15 miljard jaar geleden met de oerknal en de vorming van de aarde. U zult de vorming van aarde en prehistorische wezens ontdekken. Het begint met het verschijnen van het leven in de oceanen, dan op het land met de dinosaurussen tot hun uitsterven, de eerste vliegende reptielen, de eerste vogels, de grote prehistorische zoogdieren en de evolutie van de mens.

 

 

Europees Dierenpark   www.gramat-parc-animalier.com

In dit dierenpark kan de bezoeker in semi-vrijheid wilde Europese dieren en huisdieren bewonderen. De Europese otter, bruine beren, ooievaars, struisvogels, reigers, uilen, lynxen, bizons, schapen, geiten, varkens, eenden, ganzen, paarden etc.

 

 

Reptielenpark   www.reptiland-le-renouveau.fr